Muziek geeft plezier, ook tijdens een workshop op school.
Muziek geeft plezier, ook tijdens een workshop op school. Foto: Bep Tielemans

Muziek & Kunst op de Wegwijzer

Algemeen

LEPELSTRAAT - Op vrijdag 1 oktober klonken door basisschool de Wegwijzer in Lepelstraat de vrolijke noten van Harmonie St. Antonius. Een grote groep muzikanten is met muziekinstrument in de armen naar de school gekomen om de leerlingen kennis te laten maken met deze instrumenten en om samen muziek te maken. 

De leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 kregen een gave workshop waarbij zij kennis hebben gemaakt met verschillende muziekinstrumenten en ook zelf mee mochten zingen, bewegen en spelen. Voor de groepen 1 tot en met 4 komt de harmonie binnenkort nog een keer langs, al kwam groep 1-2 ook even meekijken want zij waren toch wel erg nieuwsgierig.

De workshop sloot perfect aan bij het thema waaraan de school op dit moment werkt, namelijk ‘Kunst met een K!’. De leerlingen maken drie weken lang kennis met verschillende kunstvormen, waaronder muziek. Vrijdag 8 oktober openen de deuren van kunstatelier de Wegwijzer tussen 14.00 en 14.30 uur. Iedereen is welkom om de kunstwerken en opdrachten van hun (klein)kind te komen bekijken.

Afbeelding
Muziek en kunst op De Wegwijzer
Muziek en kunst op De Wegwijzer.
Muziek op De Wegwijzer