Prijsuitreiking bij de wedstrijd Sterkste Man van de Brabantse Wal 2021.
Prijsuitreiking bij de wedstrijd Sterkste Man van de Brabantse Wal 2021.

Mooi weer draagt bij aan prachtige strijd ‘Sterkste Man’

Algemeen

OSSENDRECHT - De organisatoren Harold en Tamara Arts en Maurice Uitdewilligen blikken terug op een geslaagde dag met prachtig weer: “Dankzij de sponsoren, de vrijwilligers, de deelnemers, de toeschouwers en de flexibele inzet van de Harmoniezaal en Double D is ‘De Sterkste Man Van De Brabantse Wal 2021’ een heel mooi evenement geworden.”

Al met al weer een wedstrijd, zoals voorheen en ook het gebruik van de benodigde QR-code om het evenemententerrein te betreden leverde weinig problemen op. De deelnemers waren er helemaal klaar voor en hebben een prachtige strijd laten zien. Er waren mooie onderdelen binnen de wedstijd, die het nog aantrekkelijker maakten om naar de wedstrijd te komen kijken, zoals Carry and Dragrace, de Fingal Finger op reps, Deadlift 3 beurten start op 180 kg en de Hercules Hold. 

Titel

Na een spannende strijd in 2 categorieën ging Dominic Matthijs aan de haal met de titel: “De Sterkste Man Van De Brabantse Wal 2021” in de categorie +105 kg. Kevin Hazeleger werd al 6e bij de Sterkste Man Van Nederland en behaalde hier een mooie 2e plaats en de derde plaats was voor Kevin de Jong!

In de categorie -105 kg was er de winst voor Christian van Elderen en ging hij naar huis met de titel ”De Sterkste Man Van De Brabantse Wal 2021”, een tweede plaats was er voor Ruben van der Krey en tot slot een hele mooie 3e plaats voor Joris van der Meijden.