Harmonie Sint Antonius
Harmonie Sint Antonius

‘Kunst met een K!’ op Wegwijzer

Algemeen

LEPELSTRAAT - Op basisschool de Wegwijzer is maandagochtend het schoolbrede project ‘Kunst met een K!’ van start gegaan. Het project loopt van maandag 20 september tot en met vrijdag 8 oktober.

De school is omgebouwd tot een heus kunstatelier, waarin volop gewerkt wordt aan allerlei vormen van kunst en waar de kinderen ook veel zullen leren over alles wat met kunst te maken heeft. Gedurende het project zullen de leerlingen verschillende workshops krijgen en worden er allerlei groepsdoorbrekende activiteiten georganiseerd. 

Voor vrijdag 8 oktober worden alle ouders en verzorgers uitgenodigd om, op inschrijving, het atelier te komen bezoeken met hun eigen kind. Wij hopen op drie leerzame en kunstzinnige weken! Alle activiteiten zijn voor iedereen te volgen op onze Facebook- en Instagrampagina. 

Als onderdeel van dit project zal harmonie Sint Antonius op vrijdag ochtend 1 oktober samen met groep 5-6 en 7-8 muziek maken in de vorm van zang en body percussie. Tevens wordt er ook uitleg gegeven over hout- en koperblaasinstrumenten.