BWI is gevestigd in het gemeentehuis van Woensdrecht in Hoogerheide.
BWI is gevestigd in het gemeentehuis van Woensdrecht in Hoogerheide.

BWI helpt bij vragen QR-code

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Coronatoegangspas + QR-code nodig vanaf 25 september? En wat als dat niet lukt? Het is mogelijk om je vaccinatiebewijs op te halen via je mobiele telefoon. Daarvoor moet je de CoronaCheck-app downloaden en middels je DigiD haal je jouw vaccinatiebewijzen + QR-code op.

Lukt dat niet? Dan kun je ook op de computer gaan naar: coronacheck.nl/print en je vaccinatiebewijzen + QR-code ophalen en uitprinten.

Lukt dat ook niet? Heb je zelf geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kun je in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Hulp hierbij nodig? Familie of naasten kunnen mogelijk helpen. Wil je dat liever niet of kunnen zij het ook niet? Inwoners van de gemeente Woensdrecht kunnen ook terecht bij BWI Woensdrecht.

Er zijn 3 momenten gepland om vragen te beantwoorden over deze QR-code en om deze uit te printen of op je smartphone te zetten: 

Donderdag 23 september van 10.00-11.00 uur; maandag 27 september van 15.30-17.00 uur en donderdag 7 oktober  van 10.00-11.30 uur. Locatie: BWI Woensdrecht, Huijbergseweg 3, 4631 GC Hoogerheide.

Welkom

Iedereen met vragen hierover, is van harte uitgenodigd om langs te komen. Als je het hebt: neem je DigiD mee en je telefoon, je vaccinatiebewijs en een id-pas.

‘Ingewikkeld? Samen lossen we het op!’