Afbeelding

Samen muziek maken is leuk

Algemeen

HALSTEREN - Ook dit jaar gaan de leden van harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid naar de basisscholen toe om de kinderen te laten ervaren hoe ontzettend leuk het is om samen muziek te maken. Uiteraard gebeurt dat binnen de geldende coronamaatregelen. 

De workshops zijn op dinsdag 21 september bij de Biezenhof voor de leerlingen uit groep 4 en groep 5. De leerlingen van de Rode Schouw sluiten deze dag bij deze workshops aan. Op woensdag 22 september zijn er workshops op basisschool de Toermalijn voor de leerlingen uit groep 4 en groep 5. Dit project is bedoeld om kinderen te laten kennismaken met muziek en het bespelen van muziekinstrumenten. Ellis van de Watering, bestuurslid van Sint Cecilia Eensgezindheid: licht toe: “We laten de kinderen ervaren hoe het is om samen in een orkest te spelen. Samen spelen en samen leren is leuk en uitdagend! Het is gezellig om met leeftijdsgenoten samen muziek te maken.”

Muziekinstrument bespelen

Sint Cecilia Eensgezindheid Halsteren biedt het volgende arrangement aan:
• Wekelijks 20 minuten les voor maar €25 euro per maand.
• De instrument keuzemogelijkheden zijn divers (klarinet, dwarsfluit, trompet, hoorn, trommel en bariton).
• Samen lessen in een groep van twee, drie of vier leerlingen.
• Muziekinstrumenten worden door de vereniging uitgeleend aan de deelnemende kinderen.
• Voor kinderen vanaf 8 jaar oud.

Informatieavond

Iets voor jou? Kom dan op donderdagavond 7 oktober naar café-zaal Tivoli in Halsteren! We zijn er om 19.00 uur voor al jullie vragen en interesses. Kunt u deze avond niet aanwezig zijn, dan kunt u het inschrijfformulier, de voorwaarden en het machtigingsformulier aanvragen per mail bij: muziekids@harmoniehalsteren.nl

Muziek op school
MuzieKids