Kennismaken met cursussen van Creatief Centrum Halsteren in de Wittenhorst.
Kennismaken met cursussen van Creatief Centrum Halsteren in de Wittenhorst. Foto: Bep Tielemans

Open avond en cursusaanbod Creatief Centrum Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Heb jij ook weer veel zin om creatief aan de slag te gaan? Kom dan naar de open avond van Creatief Centrum Halsteren op vrijdag 10 september vanaf 18.30 uur in ontmoetingscentrum de Wittenhorst.

Leuke workshops, creatieve cursussen, talencursussen en enthousiaste docenten; het CCH heeft weer een uitdagend, zeer divers maar zeker ook een vertrouwd programma voor het nieuwe cursusjaar 2021/2022. Alle cursussen en workshops zijn voor iedereen toegankelijk, of u nu een beginner, gevorderde of vergevorderde bent. De cursussen worden zowel overdag als ’s avonds gegeven in de Wittenhorst, waar u gratis en voor de deur kunt parkeren. De creatieve cursussen zijn volop vertegenwoordigd zoals naaien, quilten, breien en haken, schilderen en tekenen, bloemschikken, digitale fotografie voor beginners en gevorderden, pottenbakken en boetseren. Ook op talengebied worden er leuke cursussen aangeboden, wat denkt u van een cursus Engels, Duits beginners, Duits gevorderden, Spaans beginners en Spaans gevorderden. Ontzettend leuk zijn de workshops, deze zijn kortdurend en worden op diverse datums gegeven gedurende het cursusjaar. leuk om eens iets anders te leren of juist wat handiger te worden en extra vaardigheden te ontdekken. Denk hierbij aan macramé, zowel voor beginners als voor (ver)gevorderden, houtbranden, foto overbrengen op hout en kalligraferen. 

Op de traditionele open avond vrijdag 10 september van 18.30 tot 21.30 uur worden de cursussen en workshops op een leuke manier gepromoot. De docenten zijn aanwezig en hebben ieder hun eigen stand die zij zullen inrichten met het cursusmateriaal voor het komende jaar en met diverse voorbeelden. Het bestuur van Creatief Centrum Halsteren is aanwezig op de open avond voor vragen.