Afbeelding

Online infobijeenkomst SDW over pleegzorg

Algemeen

REGIO - SDW is op zoek naar pleeggezinnen in West-Brabant en Zeeland. Daarom organiseert SDW op dinsdag 14 september om 20.00 uur een online informatiebijeenkomst over pleegzorg.
SDW zoekt pleegouders voor vier verschillende soorten pleegzorg: van deeltijd- tot crisispleegzorg. Tijdens de online informatiebijeenkomst behandelt SDW verschillende onderwerpen: de mogelijkheden van pleegzorg, de ondersteuning vanuit SDW aan de pleegouders, het contact met de biologische ouders, hoe je pleegouder kunt worden en financiële vergoedingen. Aanmelden: pleegzorg@sdwzorg.nl.

Meer informatie staat op www.sdw.nl/pleegzorg.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen, zowel aan begeleiders van SDW als aan een pleegouder die uit eigen ervaring kan vertellen.

Pleegzorg bij SDW

SDW biedt pleegzorg waarbij ouders en kind een regelmatige ‘adempauze’ inlassen doordat het kind bijvoorbeeld een weekend per maand bij een pleeggezin gaat logeren. Soms is het echter nodig dat een kind voor langere tijd in een pleeggezin geplaatst wordt en daar opgroeit. Ook is SDW op zoek naar crisisgezinnen bij wie een kind direct geplaatst kan worden.

Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Meer weten? Kijk dan op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt, startpunt@sdwzorg.nl of 088-259 3010.