Afbeelding

Weer bingo’s bij KBO-Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN - Een jaar geleden pakte KBO-Huijbergen de organisatie van de maandelijkse bingomiddagen weer op. De pret bleek helaas van korte duur, maar op woensdagmiddag 8 september doet KBO-Huijbergen weer een poging. 

Van twee tot vijf zal Broeder Nico Boere dan weer op de van hem bekende geestige wijze de bingogetallen omroepen. Zoals altijd zijn leden én niet-leden daarbij welkom in mfc De Kloek, Prior Borrekensstraat 1, Huijbergen.

Wie mee wil doen moet zich uiterlijk dinsdag 7 september telefonisch of per e-mail aanmelden bij mevrouw Anny van Hoof: 0164 612197 of 06 34 235286. Het mailadres is: tuuranny@gmail.com.

‘Verder houden wij ons strikt aan de aanwijzingen van onze overheid: Kom alleen naar onze bingomiddag als u vrij bent van ziekteverschijnselen. Geen klachten? Dan bent u van harte welkom. Was wél voor u van huis gaat goed uw handen met water en zeep. Wij werken met een presentielijst. Laat bij binnenkomst dus weten dat u er bent. Niet-leden vullen bij binnenkomst een formuliertje in, de zogenaamde gezondheidscheck. Daarop staan ook uw naam en adres. Mocht zich onverhoopt een corona-besmetting voordoen, dan kan iedereen snel gewaarschuwd worden. Deze formuliertjes worden na drie weken vernietigd. Houd tijdens de Bingo-middag gepaste afstand van elkaar, óók bij aanvang en na afloop! Nies en hoest in uw elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes. Volg de aanwijzingen van de organisatoren op. Op deze manier houden wij onze KBO-bingo-middag plezierig, maar óók veilig en gezond.

KBO-Huijbergen bedankt u alvast voor uw medewerking en ziet u graag komen op woensdagmiddag 8 september in De Kloek te Huijbergen.