VVC - Nieuw-Borgvliet
VVC - Nieuw-Borgvliet Foto: Annie de Krom

Lepelstraatse Boys, Nieuw-Borgvliet, VV Vrederust en FC Bergen

Algemeen

Blik op nieuw voetbalseizoen

Lepelstraatse Boys

Lepelstraatse Boys heeft ervoor gekozen om naar het zaterdagvoetbal te gaan. Promotie kunnen de Boys wel vergeten in deze vierde klasse, maar na de top 4 kan Lepelstraatse Boys van iedereen winnen en verliezen. 

Selectiespeler Dennis Voorbraak aan het woord: “De top van onze klasse kan ook zomaar in de derde klasse mee. Voor ons is het even afwachten. Op korte termijn kunnen wij ons niet mengen in de top. Er is bij ons wel wat ervaring terug gekomen in de selectie. Rond de achtste plaats moeten wij tevreden zijn.”

Nieuw-Borgvliet

In de zondag vierde klasse komt Borgvliet alle clubs uit de gemeente Woensdrecht tegen. Grenswachters, Meto, Odio, Vivoo en WVV gaan punten van elkaar afpakken. Borgvliet kon daar wel eens van gaan profiteren. De voetbalkenners zien BSC voor de titel gaan. Wij denken toch dat Nieuw-Borgvliet de beste papieren heeft. 

Trainer Erwin van Schilt hierover: “Ik hoop dat we nu eens een hele competitie kunnen spelen. Er zijn wat spelers weggegaan en bijgekomen. Ik denk dat onze selectie wat sterker geworden is, daarom gaan we dan ook voor de bovenste plaatsen.”

Vrederust

Vrederust zal niet in de vierde klasse voor het kampioenschap gaan met tegenstanders als Internos, MOC, Steenbergen en VVC ‘68. Vrederust is wel een gevaarlijke outsider, die op een goede dag van iedereen kan winnen. Vooral in de thuiswedstrijden is Vrederust moeilijk te kloppen. 

FC Bergen

FC Bergen is nog volop aan het bouwen. Tegen ploegen als Welberg en Lepelstraatse Boys liggen er kansen, maar tegen topploegen is FC Bergen kansloos. Eindigen bij de onderkant van de middenmoot zou al een geweldig resultaat zijn. 

VVC - Nieuw-Borgvliet