Afbeelding
Foto: Pascal Brugman

Hardspect in live dj-marathon

Algemeen

HUIJBERGEN - De Huijbergse organisatie van Dancefeest Hardspect onder leiding van Cate Keers en Pascal Brugman nam deel aan een non-stop 10-daagse livestream met hardere muziekstijlen. Hardspect leverde hierbij elf uur hosting met verschillende dj’s uit Nederland. Het was een breed scala aan muziekstromingen van oud tot nieuw.

Meer dan 200 Harder Styles DJ’s hebben tien dagen non-stop live opgetreden tijdens de langste Harder Styles DJ-Marathon Livestream van de wereld. De wereldrecordpoging zit er sinds zondagavond 8 augustus op. De experts van Guinness World Records moeten gaan oordelen of de recordpoging ook daadwerkelijk gelukt is, maar daarvoor moeten ze eerst de hele livestream van 244 uur terugkijken. 

De uitgaansgelegenheden en festivals in Nederland mochten weer open na een periode van 1,5 jaar, dit was maar voor hele korte duur. Zo kwamen Anthony Donner en Amrish Raghosing van dj school Alphen weer op het idee om records te gaan verbreken en vroegen artiesten en organisaties om mee te doen. Zo dus ook het Huijbergse Hardspect dat ook vanwege de corona maatregelen zijn doorgang niet kan vinden. Pascal en Cate blijven zich voorlopig maar focussen op hun studio in Bergen Op Zoom waar zij verschillende clips al hebben opgenomen voor dj’s en binnenkort ook voor scholen. Wie graag wat op wil laten nemen kan hiervoor contact opnemen via e-mail: catestarevents@gmail.com 

Afbeelding
Afbeelding