Het jaarlijkse 60 PLUS dubbeltoernooi bij HTV speelt zich altijd af in een sportieve en sfeervolle ambiance.
Het jaarlijkse 60 PLUS dubbeltoernooi bij HTV speelt zich altijd af in een sportieve en sfeervolle ambiance. Foto: Bep Tielemans

Elfde editie 60-plus toernooi bij HTV

Algemeen

HALSTEREN - De Halsterse Tennis Vereniging organiseert voor de elfde keer het tennistoernooi voor alle zestigplussers van HTV. Het toernooi op Sportpark de Beek wordt gespeeld van dinsdag 31 augustus tot en met vrijdag 3 september.

Elf jaar geleden is het idee ontstaan om speciaal voor de 60-plussers die lid zijn van HTV een toernooi te organiseren. Dit idee is ontstaan, omdat het aantal leden van zestig jaar en ouder jaarlijks toenam.

Leeftijdgenoten

De organisatie van het dubbeltennistoernooi is in handen van Thijs Koppers, Johan Bierman, José Tange en Chrit Franssen. “De afgelopen jaren hebben we bewezen dat dit sportieve evenement erg aanslaat bij onze 60-plus leden. Het is jaarlijks een toernooi waarin iedereen met en tegen leeftijdgenoten tennist, met elkaar luncht en met elkaar een drankje neemt”, aldus de organiserende commissie.

Gezelligheid

In juli kregen alle leden van HTV van 60 jaar of ouder een uitnodiging om aan dit toernooi deel te nemen. Met de keuze uit: dames dubbel, heren dubbel of gemengd dubbel. 

Aanmelden

“Ben of word je dit jaar 60 en heb je onverhoopt geen persoonlijke uitnodiging ontvangen? Schrijf je dan in!  Want ieder HTV lid van 60 jaar en ouder is van harte welkom om deel te nemen aan dit toernooi. Net als voorgaande jaren leggen wij de nadruk vooral op de gezelligheid met een lunch, hapje en drankje. En is de wedstrijdprestatie minder belangrijk.” 

Verrassingselement

Alle deelnemers worden door de organisatie aan een tennis-partner gekoppeld, waardoor het verschil in speelsterkte aan beide zijden van het net zo gelijkwaardig mogelijk is. Iedere wedstrijd worden de spelers aan andere deelnemers gekoppeld. Dit zorgt dan voor een extra verrassingselement met gezelligheid.

Lunch

Tussen de middag krijgen alle deelnemers een gratis lunch aangeboden, die mede mogelijk wordt gemaakt door de lokale PLUS supermarkt!

Op vrijdag 3 september vinden de finales plaats, waarbij iedereen welkom is. De toernooi organisatie zal de noodzakelijke maatregelen nemen om te voldoen aan de regelgeving die de Coronaperiode vereist.

www.htvhalsteren.nl 

60-plus toernooi in sfeervolle ambiance.