De Putse zanger Ron van Hoof presenteert zijn vierde single.
De Putse zanger Ron van Hoof presenteert zijn vierde single.

Ron van Hoof lanceert zijn vierde single

Algemeen

PUTTE - De bekende Putse zanger Ron van Hoof steekt z’n kop niet in het zand en ‘doet alles wat hij wil’. In coronatijd presenteert hij zijn vierde single. De boodschap die Ron in ‘Ik doe alles wat ik wil’ meegeeft is het leven van de zonnige kant te bekijken. 

Ron en zijn team hebben tot twee keer toe besloten om de releasedatum uit te stellen vanwege Covid19. Omdat de vooruitzichten er vanaf 13 augustus aanstaande hoopvoller uitzien hebben ze de knoop doorgehakt om de single op 11 augustus te presenteren.

‘Ik doe alles wat ik wil’ is een lied dat vanaf het eerste moment pakkend is. De jaren 60 sound loopt als een rode draad door het nummer heen. Zoals gewoonlijk is de single door Laurens van Wessel geproduceerd, de tekst heeft Ron zelf geschreven. 

De inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven. Als Ron iets bijzonders hoort of ziet, schrijft hij dat op. Als hij denkt dat het tijd is voor een nieuwe single, gaat hij ervoor zitten, bladert door het schriftje en ontstaat er een verhaallijn. Hij speelt met zijn gitaar al een soort melodielijn die Laurens verweeft in de uiteindelijke versie. 

Concert

Ron wil overigens ook nog graag weer een concert geven. Twee jaar geleden organiseerde hij samen met De Forever Band een grandioze dag vanwege zijn 45-jarig artiestenjubileum. Hij kan nu nog geen datum plannen: “Maar wat in het vat zit verzuurt niet”, aldus Van Hoof.  

De CD-Single ‘Ik doe alles wat ik wil’ is vanaf 11 augustus 2021 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen bij de TV-zenders en op Youtube.