Afbeelding

Ankie publiceert boek over thee

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Ankie Withagen uit Bergen op Zoom heeft onlangs haar eerste boek ‘Mijn thee review’ uitgebracht met hulp van uitgever Louis van der Kallen. Dit is niet zomaar een boek, maar een heus theeboek. 

Ankie was enkele jaren geleden op zoek naar zo’n boek, maar slaagde er niet in dit te vinden. Zo schreef ze over haar gekochte theesoorten en de recensies ervan maar op kladpapier. Dit zorgde voor frustraties bij Ankie en daarom ging ze bedenken hoe ze dit probleem aan kon pakken. Ze besloot een boek te maken met de nodige illustraties. De Canadese Alicia Bint kan zeer goed illustreren dacht Ankie toen ze tekeningen van Alicia vond via google. Dus stuurde ze Alicia een mail met de vraag of Alicia, die zelf ook groot theedrinker is, aan dit boek mee wilde werken. Hier hoefde Alicia niet lang over na te denken.  Wat is nou eigenlijk een theeboek vroegen we Ankie. ‘’Het idee is om al je theeën met informatie (recepten, of je de thee lekker vond, waar je deze gekocht hebt et cetera) bij te houden en ervoor te zorgen dat je alles eenvoudig terug kan vinden. Maar ook op deze manier de minder lekkere thee te noteren zodat je deze niet weer zal kopen. Dit bespaart je natuurlijk ook kosten en het is ook een manier om herinneringen te maken. Bijvoorbeeld door later terug te kunnen kijken met vriendinnen waar je regelmatig thee mee gaat drinken of een high tea organiseerde”, aldus Ankie. Eigenlijk is dit boek dus een soort vriend-/vriendinnenboekje maar dan voor thee. 

Het boek is te koop via www.boekwinkeltjes.nl voor slechts € 14,95. Van de verkoop wordt er 1 euro opgespaard voor de bomen die Ankie graag in haar woonplaats plant. Wilt u dit boek in uw winkel verkopen? Neem dan contact op via e-mail: ankie.withagen@hotmail.com

Afbeelding