Afbeelding

Zomeravondconcert door Sint Cecilia Eensgezindheid

Algemeen

HALSTEREN - Op dinsdag 20 juli aanstaande is het weer zo ver; de laatste repetitie voor de zomerstop van Sint Cecilia Eensgezindheid. Traditiegetrouw wordt deze laatste repetitie altijd feestelijk afgesloten op het Hadrianushof in Halsteren, tegenover Café-Zaal Tivoli.

Een leuk momentje om even te genieten van vrolijke live muziek door het opleidingsorkest, drumband en de harmonie van Sint Cecilia Eensgezindheid. Ondanks dat er afgelopen jaar veel op afstand digitaal is gerepeteerd is er toch een leuk programma samengesteld ter afsluiting van een heftig muzikaal seizoen.
Het concert start om 19:30 uur. Een luchtig programma met leuke en herkenbare muziekstukken. Denkt u hierbij aan het vrolijke Aux Champs Elysees en Pata Pata, of de prachtige Italiaanse medley ‘Bella Italia’ die deze zomeravond ten gehore wordt gebracht. Bij slecht weer zal het concert binnen worden gehouden bij Café-Zaal Tivoli. De toegang is gratis; wel graag rekening houden met de Covid-maatregelen. De Drumband staat onder leiding van Marcel Wijngaarden; dirigent van het Opleidingsorkest en Harmonie is Charles Bosters.