Afbeelding

Jongerentoernooi TV Mattemburgh groot succes

Algemeen

HOOGERHEIDE - Jongeren tussen de 18 en 26 jaar uit de gemeente Woensdrecht hebben met elkaar tenniswedstrijden gespeeld. Gedurende de maanden mei en juni hebben een dertigtal jongeren uit de gemeente Woensdrecht geproefd hoe uitdagend en leuk de tennissport is. 

Zij hebben in deze periode gratis tennislessen gekregen wat mede mogelijk werd gemaakt door de gemeente Woensdrecht. Zaterdagmiddag werd er samen met de jongeren van TV Mattemburgh in wisselende samenstelling met elkaar gestreden wie de meeste games heeft behaald.

De uitslag is als volgt: heren: 1. Tycho Kapitein, 2. Matthijs Brok, Troostprijs: Daan Rommens. Dames: 1. Adriana de Lorijn, 2. Barbara Koen, Troostprijs dames: Naomi Cloots.

Lidmaatschap

Valerie Overbeeke heeft een jaar gratis lidmaatschap gewonnen (aangeboden door TV Mattemburgh) . Samen is er nog geborreld met elkaar en wat gegeten, een geslaagde happening. De jongeren hebben afgesproken om op de zaterdagochtenden met elkaar te gaan tennissen en zijn een app groep gestart.

Mooi om te zien dat 40% van de jongeren verder gaat met tennissen en lid is geworden van TV Mattemburgh. Word jij hier ook enthousiast over? Neem dan contact op met secretaris@tvmattemburgh.nl en er is altijd een leuke actie beschikbaar.