Burgemeester Steven Adriaansen feliciteert Anneke Bustraan met het 10-jarig bestaan van KombinoCare.
Burgemeester Steven Adriaansen feliciteert Anneke Bustraan met het 10-jarig bestaan van KombinoCare. Foto: Pascal Brugman

Jubileumfeest 10-jarig bestaan KombinoCare

Algemeen

HOOGERHEIDE - Bij het ‘jubileumfeest’ van de 10-jarige kinderopvang KombinoCare werd zaterdag wel rekening gehouden met de coronamaatregelen. 

De gasten werden ontvangen via een rode loper waar een fotografe de nodige kiekjes maakte. Binnen werden de gasten getrakteerd op een glaasje (kinder)champagne en een lekker stukje taart. Ook stonden er twee clowns ballonnen te modelleren voor de kinderen, de mooiste creaties werden gemaakt.
Om half twaalf verzamelde iedereen zich in de tuin en werd de dag feestelijk geopend door Burgemeester Steven Adriaansen van de Gemeente Woensdrecht. Hij was namens de gemeente erg trots op KombinoCare en ging niet met lege handen naar huis. Hij kreeg zelfs een bos bloemen van de kinderen Emma, Mia en James. Gemaakt van ballonnen. Zoiets bijzonders had de burgemeester nog nooit gekregen.
Anneke en Piet willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in KombinoCare en kijken uit naar de volgende jaren. Ook bedanken ze de leidsters en de samenwerkingen die zijn ontstaan om deze dag tot een waar feest te maken.