Lacrosse
Lacrosse Foto: Jeroen Mol fotografie

Promotie Lacrosse in de regio

Algemeen

REGIO - Tijdelijk verruilen de lacrossespelers de thuisvelden van MH&LC Tempo voor het strand en wat parken. “Mensen zien deze sport (te) weinig, we willen in Bergen op Zoom en daarbuiten een laagdrempelig instapmoment geven. Ook spontane voorbijgangers kunnen de sport bekijken en zeker ook komen proberen”, zo zegt Lacrosse-frontman Daniël Sterenborg.

Hij legt uit dat de sport Lacrosse in de wijde omtrek van Bergen op Zoom leden heeft. “Vreemd is dat niet, we worden online goed gevonden en hebben heel wat scholen in de regio bezocht de laatste jaren. We zijn ondertussen met een eigen herenteam een jeugdteam en zelfs aan het uitbreiden naar de provincie Zeeland. In Middelburg-Vlissingen komt de nieuwe club waar meer dan een dozijn leden zitten.”

Op dinsdagavond om 19:00 zijn er open trainingen. Deze beginnen op het strand op de Boulevard in Bergen op Zoom op 6 juli. Iedere twee weken trekt het team verder De Plaat op: 20 juli bij Lodijke, 3 augustus Boeieraak, 17 augustus Klipper. In de tussenliggende weken zijn er uitstapjes naar Fort De Roovere (13 juli en 10 augustus) in Halsteren en park Lindenburg in Roosendaal (27 juli en 24 augustus) afwisselend.
In de lacrosseteams is er plaats voor nieuwe volwassen en jeugdspelers. Dus dit is een laagdrempelige manier van kennismaken voor alle leeftijdscategorieën, geheel vrijblijvend op dinsdag 19:00 uur. Meer weten? Bekijk onze facebook en Instagram: @Ogers Lacrosse