Erwin van den Heuvel van WWV '67
Erwin van den Heuvel van WWV '67

Erwin van den Heuvel: ’Thomas Müller naar WVV ’67’

Algemeen

WOENSDRECHT – In de ogen van WVV-voorzitter Erwin van den Heuvel speelt het Nederlands Elftal beter dan verwacht. Desondanks zou het nog beter kunnen.

“Ik vind De Boer moeilijk te volgen, qua systeem. Ik zou De Roon en Van Aanholt vervangen door Aké en Gravenberch. Dat zijn spelers waarmee je iets verder komt. De finale is echter voor Italië weggelegd. En ik weet niet of het schema het toelaat, maar ik gok tegen een tegenstander uit de poule met Duisland, Portugal en Frankrijk”, zegt Erwin van den Heuvel.

De preses van de Greenblack Army zag met het sluiten van de overschrijvingstermijn het voormalige METO-talent Romano van Brabant in Woensdrecht tekenen. Er is nog ruimte voor drie aankopen.

Erwin van den Heuvel: “Aha, als eerste komt Nicolai Barella van Internazionale. Gewoon een goeie voetballer die doet wat een trainer vraagt, niet zielig doet en ziel en zaligheid in de wedstrijd legt. Daarnaast contracteren we Lewandovski en Frenkie de Jong. Gaat De Jong al naar ODIO? Och, dan gaan we voor Thomas Müller. Die zie ik ook graag spelen. Het is een speler die er altijd vol voor gaat en zijn medespelers beter laat spelen. Je kunt beter met hem dan tegen hem spelen!”