Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Themakranten

Sinds kort geven wij naast De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant aparte, op maat gemaakte kranten uit voor organisaties en verenigingen. Er kan door de klant zelf bepaald worden wat er aan redactie en fotografie in komt. U maakt zelf uit in welke brievenbussen uw eigen krant bezorgd moet worden.

Wij als uitgever van De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant hebben alle ingrediënten in huis om tot een gewenst resultaat te komen. Redactie, fotografie, vormgeving, advertentieverkoop, druk en verspreiding verzorgen wij wekelijks voor onze eigen krant. 

Het maken van een speciale uitgave voor een organisatie of vereniging regelen wij met ons eigen personeel en netwerk.

In de gemeente Woensdrecht mochten we al een Lente-, Zomer- en HerfstKrant maken voor WinkelHart Hoogerheide. Voor december staat daar de WinterKrant op het programma. Begin oktober komt er in en rondom Halsteren een NajaarsKrant van WinkelHart Halsteren.

Voor begin 2019 staat er een grote uitgave voor het NK Cyclocross in Huijbergen op de rol. Van onze klanten horen wij steeds dat de prijs van zo'n eigen krant alles meevalt.

Wilt u ook (eenmalig of meerdere keren) een krant uitgeven voor uw organisatie of vereniging? Vraag dan vrijblijvend meer informatie en/of een offerte aan.