Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Ard Stevens van Het Poortje Fietsen
Ard Stevens van Het Poortje Fietsen (Foto: Bep Tielemans)

Vakantie met Het Poortje Fietsen!

  Bedrijvig

HALSTEREN - Ondanks de corona-crisis gaat het heel goed met Het Poortje Fietsen. Met het mooie weer en de zomervakantie in aantocht krijgt vakantiegeld een prima bestemming bij de Halsterse fietsenzaak. Bijvoorbeeld voor een nieuwe óf gebruikte elektrische fiets van Het Poortje. Toch zeker nu veel mensen de vakantie in eigen land doorbrengen en reizen met het openbaar vervoer aan strikte regels is gebonden.

Korte lijnen, snelle service en kwaliteit zijn begrippen waarmee Het Poortje Fietsen sinds de oprichting in 2007 een regionale functie heeft opgebouwd. Van heinde en verre weten mensen de ruim gesorteerde fietsenzaak te vinden als occasion center voor tweedehands (elektrische) fietsen.
Wie liever kiest voor een fonkelnieuwe E-Bike kan er het hart ophalen aan het merk VANDIJCK. Mede-oprichter Ard Stevens licht toe: "Wij werken hoofdzakelijk met dit kwaliteitsmerk dat afkomstig is uit Roosendaal. Hierdoor zijn korte lijnen mogelijk en dat vertaalt zich in snelle levering en service. Vandaag een nieuwe VANDIJCK fiets besteld, dan is deze nog dezelfde dag klaar. Daarnaast zijn bij ons ook alle andere fietsmerken leverbaar. Gigantisch is het assortiment aan tweedehands fietsen, waar we als een van de weinige zaken in de omgeving over beschikken. Een fiets moet een prima tweede leven kunnen krijgen." Voor ieder budget is er volop keus! Klanten van Het Poortje Fietsen kunnen bogen op vertrouwde en deskundige service vanuit de eigen werkplaats bij de zaak aan Dorpsstraat 47 in Halsteren.

U kunt Het Poortje Fietsen ook online en op Facebook vinden.

Meer berichten