Afbeelding

‘De Berregse Kwis’ voor lokaal goed doel

Algemeen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Op zaterdagavond 23 maart vindt ‘De Berregse Kwis’ plaats. Door mee te doen aan deze avondvullende ‘Kwis’ kunnen deelnemers een geldbedrag winnen voor een eigen gekozen Bergs goed doel.

Bij ‘De Berregse kwis’ draait het om het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie collega’s of clubgenoten, maar vooral om het winnen van een mooi geldbedrag voor een goed doel. Er wordt gespeeld in teams en ieder team kiest vooraf een goed doel. Het gekozen goede doel moet wel  gevestigd zijn in de gemeente Bergen op Zoom. Voorbeelden van goede doelen zijn: nieuw materiaal, clubshirts, of misschien wel een opfrisbeurt van de locatie, maar ook een activiteit voor ouderen of kinderen met een beperking. Deelnemers hoeven niet uit Bergen op Zoom te komen om mee te spelen. Natuurlijk zitten er vragen over Bergen op Zoom in, maar dat is slechts een deel van de gehele ‘Kwis’. 

‘De Berregse Kwis’ wordt georganiseerd door Ladies’ Circle De Markiezinnen. “Vanuit de Ladies’ Circle vinden wij het belangrijk om lokale goede doelen te kunnen steunen, door ‘De Berregse Kwis’ te organiseren zorgen we daarnaast ook nog eens voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s”, aldus Saskia van der Graaf, voorzitter van Ladies’ Circle De Markiezinnen. 

Dankzij verschillende sponsoren worden op 14 april, tijdens de prijsuitreiking, mooie geldbedragen beschikbaar gesteld voor de gekozen goede doelen van de winnende teams. “Alle sponsorbedragen komen volledig ten goede aan de goede doelen. Ondanks dat we best al een mooi bedrag bij elkaar hebben, kunnen we natuurlijk altijd meer sponsoren gebruiken zodat er nog meer geld voor de goede doelen beschikbaar komt!”

Deelname is €38,50 per ingeschreven team, geadviseerd wordt om met een team van minimaal 6 en gemiddeld 10 personen deel te nemen. Teams mogen van alle denkbare hulpmiddelen en bronnen gebruik maken en spelen vanuit een eigen gekozen locatie. Het advies is wel om te kiezen voor een locatie in Bergen op Zoom. 

Inschrijven kan via de website van ‘De Berregse Kwis’: www.deberregsekwis.nl. Deelnemers die zich vóór 1 maart inschrijven maken ook nog kans op een lekkere versnapering voor tijdens ‘De Berregse Kwis’. Vragen en sponsor aanbiedingen kunnen gemaild worden naar deberregsekwis@gmail.com.