'Ligne' is de winnende foto van Cees Verheijen bij de onderlinge competitie voor leden van Heemkundekring Halchterth.
'Ligne' is de winnende foto van Cees Verheijen bij de onderlinge competitie voor leden van Heemkundekring Halchterth. Foto: Cees Verheijen

Cees Verheijen winnaar fotocompetitie

Algemeen

HALSTEREN - Evenals vorig jaar heeft Heemkundekring Halchterth weer de inmiddels traditionele fotowedstrijd georganiseerd. 

Deze keer waren er geen problemen met corona en konden de activiteiten van de heemkundekring gewoon normaal plaatsvinden in heemhuis Hof van Ram en dus ook deze fotowedstrijd. Maar de foto’s werden ook in deze krant gepubliceerd zodat alle lezers hun favoriete top 3 in konden sturen.

Tien leden van de werkgroep fotografie namen deel aan deze fotowedstrijd en mochten ieder 5 foto’s insturen. Deze kregen dan in volgorde 5, 3 of 1 punt. Er waren ruim zestig inzendingen. De uitslag is als volgt: 1. Ligne Cees Verheijen met 68 punten, 2. Paddenstoel van Peter Verdult, 49 punten, 3. Ligne van Ger Henning, 48 punten, 4. Libel van Cees Verheijen, 38 punten en 5. Tholense brug van Suus Nefs met 34 punten. De fotogroep bedankt alle mensen die hun keuze hebben gemaakt.

5 Zonsondergang Tholen
4 Libelle
3 Ligne
2 Paddenstoel