Corné Grinwis
Corné Grinwis

Vivoo strikt tandem Broos-Grinwis

Algemeen

HUIJBERGEN – Vivoo staat in de spotlights. Het zijn echter niet spraakmakende prestaties in de Vijfde Klasse A die tot de voetbalverbeelding spreken. Randgebeurtenissen voeren momenteel de boventoon aan de Veenbes te Huijbergen. 

De groots aangekondigde renovatie van het sportpark werd resoluut een halt toegeroepen en diverse weerloze vleermuizen ongenuanceerd als hoofdschuldigen aangewezen. Verder werd kort na de jaarwisseling het vertrouwen in hoofdtrainer Andy Wierikx opgezegd, Dennis Gillesse als ad-interim naar voor geschoven en het duo Ronald Broos-Corné Grinwis met het oog op de toekomst gepresenteerd!

Na de degradatie kreeg Andy Wierikx het elftal niet echt meer aan de praat en langzaam maar zeker verdween de chemie tussen trainer en spelersgroep. Het bestuur nam maatregelen en zette hem op non actief. Assistent-trainer Dennis Gillesse, in opleiding voor zijn UEFA C-licentie, neemt tot eind van het seizoen de honneurs waar.

Volgend seizoen is het de eer aan Ronald Broos. De trainer komt na vier seizoenen over van METO en ziet in Vivoo zijn nieuwste uitdaging. Naast Broos hebben de blauwbloezen oud-speler Corné Grinwis (58) tot een rentree weten te verleiden. De huidige elftalleider van Grenswachters is een rol als verbindingsman tussen spelers en trainer voorzien. “Hoewel ik het in Putte nog prima naar mijn zin heb, mocht ik deze kans niet laten schieten. De meeste van mijn actieve jaren heb ik bij Vivoo doorgebracht. Ik kijk uit naar de samenwerking met Ronald, net als Peter van Oirschot een no-nonsenstrainer”.

Vivoo strikt met Grinwis een oud-strijder. Voor diegenen met weinig historisch besef: zie Brabants Nieuwsblad van maandag 21 maart 1994!

Rentree voor een Held van Vivoo