Afbeelding

Waardering voor Ron Tak

Algemeen

OSSENDRECHT - Voormalig ondernemer Ron Tak werd donderdagavond verrast door Stichting Buurtschappen Ossendrecht en de Ossendrechtse Ondernemingsvereniging. 

Ze stonden bij Ron op de stoep met een mooi geschenk om hem te bedanken en te laten zien hoezeer Ossendrecht hem en zijn Jolanda waarderen als mens en als slager van het dorp. Verschillende leden van de OVO voegden hier nog een leuk, persoonlijk presentje aan toe. Als de lokale slager heeft hij ontelbare mensen uit Ossendrecht en omgeving voorzien van kwaliteitsproducten. Naast zijn assortiment in vlees, konden mensen ook erwtensoep, salades, kaas en andere producten kopen in zijn winkel. Duizenden schalen voor bbq’s en steengrill- en gourmetschotels heeft hij afgeleverd. Ook begon Ron Tak een cateringservice waardoor velen hem wisten te vinden. Daarnaast was Ron samen met Jolanda nog zoveel meer dan de “Ostrechtse Slager”. Voor elk evenement  waarvoor hij werd benaderd was hij enthousiast en hij sponsorde dan ook zo’n beetje alles dat in Ossendrecht werd georganiseerd.

Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Ron besloten per 1 november de deuren van zijn prachtige zaak te sluiten en elders aan het werk te gaan. De mensen in Ossendrecht respecteren zijn beslissing, maar zeggen allemaal dat ze hem (en zijn vlees) heel erg gaan missen! SBO en OVO wensen Ron en Jolanda alle goeds toe en hopen hen nog vaak te mogen begroeten. ‘Ze wonen in Hoogerheide, maar blijven Ossendrechtenaren!’