Afbeelding

Druk weekend voor ODIO

Algemeen

OSSENDRECHT - Op zaterdag 24 september sloot ODIO haar jubileumjaar af met een spetterend eindfeest in De Drieschaar te Ossendrecht. 

Daags nadien trapt de hoofdmacht af na een goede voorbereiding. Coach Erwin van Schilt: ”In de beker hebben we enkele nuttige wedstrijden tegen derdeklassers HVV en Steen gespeeld. Nu kunnen we direct aan de bak tegen Rimboe, samen met BSC en mogelijk ook Sprundel de titelkandidaten. Daarachter verwacht ik kleine verschillen tussen een groot aantal ploegen. De verscherpte degradatieregeling zal voor extra spanning zorgen. We kijken er in ieder geval naar uit.”

Rivaliteit

Ook collega-nieuwkomer Ruud Spierings (WVV’67) boekte een knappe bekerreeks en plaatste zich voor de volgende ronde. “Leuk, maar voor mij waren het gewoon oefenwedstrijden. Training en uitproberen. Ik ben tevreden over het vertoonde resultaat tot dusver. Zondag voor het eerst serieus aan het werk. Een van de vele onbekende ploegen voor mij, in een klasse waar gezonde rivaliteit en sfeer na afloop hand in hand gaan.”

Andy Wierikx (Vivoo) is ook optimistisch gestemd. “Ook in Huijbergen gingen de voorbereidingen volgens plan. En het mag logisch zijn dat wij met een nagenoeg zelfde selectie iets willen rechtzetten en vol op promotie inzetten!”

Afbeelding