Het echtpaar Franken-Wittenbols in hun groentewinkeltje destijds aan de Dorpsstraat.
Het echtpaar Franken-Wittenbols in hun groentewinkeltje destijds aan de Dorpsstraat.

Veel reacties foto echtpaar groentewinkeltje

Algemeen

HALSTEREN - Op de foto van de vorige maand (mei) kwamen meerdere reacties. Eerst telefoneerde Bram de Krom en die vertelde dat het het echtpaar Harrie Franken en Mien Wittenbols betreft. 

Daarna belde Riet Bovée-van Eekelen en die bevestigde hetgeen Bram de Krom zei en voegde daaraan toe dat ze vroeger een groentewinkeltje in de Dorpsstraat hadden. Vervolgens reageerde Rien de Krom, familie van de reeds genoemde Bram de Krom. Hij bevestigde de reeds genoemde gegevens en voegde eraan toe dat Mien Wittenbols vroeger in de Kannewielseweg heeft gewoond. In het laatste huis links, gezien vanaf de Halsterseweg, waar nu een grote villa staat. Het volgende telefoontje kwam helemaal uit Ossendrecht van de heer Nuijten, die echter wel vroeger in de Nieuwe Molenweg heeft gewoond. Hij noemde ook dezelfde namen en voegde hieraan toe dat ze vroeger naast de drankenwinkel van Wannes van Dessel hun groentewinkel hadden. Ook Arie Elzakkers noemde dezelfde namen. Jopie Adriaansen bevestigde ook dezelfde namen en voegde daaraan toe dat de zoon Gerrit heet.
Per mail kwam Jan van Trijen ook met dezelfde namen alleen de naam van de zoon wist hij niet zeker. Hij dacht aan Piet. Ook Toos Meesters liet van zich horen en bevestigde de reeds vermelde gegevens. Aan alle mensen die gereageerd hebben: hartelijk dank!

Heeft u nog oude foto’s liggen, neem dan gerust contact op met de fotogroep van Halchterth. U hoeft uw foto niet af te staan.

Herkent u de twee kinderen op de foto van deze maand (juni)? Zo ja, dan kunt u reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij Halchterth.

Wie zijn deze meisjes?