Trimmers van TTC de Liefhebbers tijdens een zondagse rit. (Foto: Piet Brocatus).
Trimmers van TTC de Liefhebbers tijdens een zondagse rit. (Foto: Piet Brocatus).

TTC de Liefhebbers naar Huijbergen

Algemeen

HALSTEREN - Zondag 8 mei staat voor de leden van TTC de Liefhebbers alweer de negende rit van dit seizoen op het programma. De recreanten, die op een gewone dan wel een fiets met ondersteuning rijden, gaan de St. Marie route over een afstand van 35 kilometer afleggen en houden een koffiestop bij De Kroon in Huijbergen. De trimmers, die op racefietsen rijden, fietsen een afstand van 50 kilometer en dat zonder koffiestop.

Beide afstanden zijn iets korter dan de afstanden die de laatste weken werden gereden, dit is in verband met Moederdag. Zo is iedereen weer bijtijds thuis om Moederdag te vieren.

Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met secretaris Richaar Kuijlen, telefoon 0164-683915, e-mail ttcdeliethebbers@gmail.com.

Of kom elke zondag iets voor 9.00 uur naar het dorpsplein aan de Dorpsstraat te Halsteren. Zonder enige verplichting mag men drie keer meefietsen om te bezien of het bevalt. Als lid bent u vrij om mee te fietsen, het is dus zeker geen verplichting om elke week mee te fietsen. Leuze van de vereniging: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd en het is goed voor de gezondheid’. Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.ttcdeliethebbers.nl