Heerlijk snuffelen tussen een enorm aanbod spullen op de Rommelmarkt Huijbergen.
Heerlijk snuffelen tussen een enorm aanbod spullen op de Rommelmarkt Huijbergen.

Traditionele Rommelmarkt Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN - Tradities zijn er om in ere gehouden te worden! Toch dreigde enkele jaren terug na vier decennia de legendarische rommel- en curiosamarkt van Huijbergen een stille ondergang te ondergaan. Naar troonopvolging was het lang zoeken doch werd uiteindelijk gevonden. Vervolgens noopte de coronapandemie tot een tweevoudige pas op de plaats. Op zaterdag 2 en zondag 3 april herbergt Multifunctioneel centrum De Kloek echter als vanouds een immens grote verzameling tweedehands spullen!

De Rommelmarkt Huijbergen is een soort reünie waar jaarlijks vele vrijwilligers twee dagen geheel belangeloos hun schouders onder zetten. Jaarlijks toucheert de stichting duizenden euro’s waarmee vervolgens ontelbare goede doelen in zowel binnen- alsook buitenland worden gesteund.

Ook in de voorbije twee jaar wist de Huijbergse bevolking de weg richting het maandelijkse afgiftepunt in de voormalige supermarkt van Louis en Wies van den Eijnden aan de Dorpsstraat weer te vinden. Het heeft geresulteerd in opnieuw een enorm aanbod van spullen. Boeken, luxe artikelen, kleding, puzzels, speelgoed, elektra, glaswerk, dvd’s, cd’s, lp’s, huishoudartikelen, et cetera. Het batig saldo van de rommel- en curiosamarkt gaat ook dit jaar naar diverse nader te bepalen goede doelen. Zaterdag 2 april: 10.30 – 16.00 uur en zondag 3 april: 10.30 – 16.00 uur. MFC De Kloek, Prior Borrekenstraat 1, 4635 BW Huijbergen.