Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Trainer Remco van Haaren.&nbsp;</p>

Trainer Remco van Haaren. 

(Foto: Christian Keijsers)

Rksv Halsteren weeknieuws

Een sportief 2022!


Allereerst wensen wij via deze weg alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en alle anderen die onze club een warm hart toedragen een gezond, gelukkig en sportief 2022! Doordat de nieuwjaarsreceptie geen doorgang kan vinden is er spijtig genoeg geen mogelijkheid om gezamenlijk het glas te heffen. In hart en gedachten doen wij dat op deze manier. 

Vorige week heeft ons het eerste lichtpuntje van dit jaar mogen bereiken: de jeugd tot en met 17 jaar mag met ingang van deze week weer trainen tot 20:00 uur. We kijken er naar uit om alles weer op te starten! En laten we hopen dat dit de start is van vele positieve berichten die mogen volgen. Helaas verandert er voor volwassenen vanaf achttien jaar voorlopig niets; zij mogen buiten sporten met maximaal twee personen en op 1,5 meter afstand, en zijn na 17.00 uur niet welkom op complexen van amateursportclubs. Ook publiek is helaas nog niet welkom op het sportpark.

Nieuwjaarsgroet van voorzitter

De corona pandemie laat ook voor onze vereniging grote “sporen” na. Al bijna 2 jaren kunnen we geen normale standaard voetbalcompetities voor onze leden (junioren en senioren) afwerken. Verder moesten we vorige week ook de traditionele nieuwjaarsreceptie afzeggen vanwege de geldende coronaregels. 

Ook de financiële consequenties voor onze vereniging, zonder een functionerende kantine, zullen op termijn nadelige sporen achterlaten die we zullen moeten oplossen. Als bestuur hopen we dat over 2-3 weken een versoepeling van de coronaregels gerechtvaardigd zal zijn, zodat we normaal kunnen trainen en de competitiewedstrijden weer kunnen afwerken.

Leden, sponsoren en supporters van onze vereniging, wij wensen jullie een gezond en sportief 2022 toe.

Remco van Haaren stopt als hoofdtrainer Zaterdag 1

Na vijf seizoenen scheiden de wegen van de club en de hoofdtrainer. Het is een besluit dat in goed overleg is genomen. Van Haaren zal zodoende op zoek gaan naar een nieuwe stap en een nieuwe uitdaging in zijn trainersloopbaan. 

Van Haaren begon bij Halsteren Zaterdag 1 in de vierde klasse B. Met een riant doelsaldo en een ongekend puntenaantal werd het team overtuigend kampioen. 

Na een vijfde plaats in het eerste jaar in de derde klasse doet het team al drie seizoenen bovenin mee, op zoek naar promotie of mooier nog het kampioenschap. Het elftal is onder zijn leiding een mix tussen kwaliteit en gezelligheid geworden. Het overgrote deel van de selectie heeft een verleden bij de club en Van Haaren wist hier een mooi geheel van te maken. Van Haaren, de technische staf, spelersgroep en de club hopen na twee afgebroken seizoenen logischerwijs op een mooie manier afscheid te kunnen nemen. Het zou passen bij de goede samenwerking die er al die jaren is geweest. Aan de opvolgende invulling wordt op dit moment druk gewerkt.

Vacature voor een schoonmaker M/V

Op zoek naar een leuke parttime baan die makkelijk te combineren is met gezin, studie of ander werk? Voor onze schoonmaakploeg zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V). Wat ga je doen als schoonmaker/schoonmaakster? Je zorgt voor het schoonmaken van de kleedkamers van onze vereniging. Wat houdt de functie van schoonmaker/schoonmaakster in? Je maakt kleedkamers, douches en wc’s schoon. Eén keer per week krijgt dit alles een “grote beurt”, de rest van week wordt het bijgehouden. Het betreft een functie voor zo’n 8 tot 12 uur per week. Werkzaamheden vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zondag. Dit is in overleg met je collega schoonmakers en afhankelijk van het gebruik van de kleedkamers. Wat krijg je er als schoonmaker/ schoonmaakster voor terug? Je krijgt een prima uurloon. Je maakt deel uit van een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is. Je maakt deel uit van onze vriendelijke, enthousiaste onderhoudsploeg. En je creëert dankbare voetballers die gebruik maken van een prachtig schone kleedkamer. Kan je geen 12 uur per week, of niet op alle genoemde dagen is dit ook geen probleem! We verdelen dit werk over meerdere collega’s. Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl Of bel Wilbert de Jongh (Vrijwilligerscoördinator) op 06-86 83 89 63

Gebruik Whatsapp-service?

Nieuws van RKSV Halsteren dat je écht niet mag missen, kun je ook via Whatsapp ontvangen. Het mediateam van RKSV Halsteren stuurt na plaatsing van een bericht op de website via Whatsapp een pushbericht, waarmee je direct vanaf je smartphone naar het bericht kan doorklikken. Wil je deze berichten ook ontvangen? Whatsapp dan RKSV AAN naar 06-47638878. Voor meer informatie: kijk op:
www.rksvhalsteren.nl

Meer berichten