Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Bereikbaarheid West-Brabant

REGIO - Op maandag 24 januari en donderdag 27 januari kunnen belangstellenden deelnemen aan digitale bijeenkomsten ‘Bereikbaarheid West-Brabant, nu en in de toekomst!’ Aanmelden kan via Netwerk Brabant.


De komende jaren hebben niet alleen wegenprojecten grote invloed op de bereikbaarheid van West-Brabant. Het wordt ook steeds drukker op de weg. Uiteraard werkt Rijkswaterstaat tijdens werkzaamheden aan het beperken van de hinder voor automobilisten en vrachtverkeer. Maar dat het door werkzaamheden ook drukker wordt op de omleidingsroutes en er flinke files ontstaan, is onvermijdelijk. En ook zonder werkzaamheden staat het steeds vaker vast. Daar heeft het bedrijfsleven last van: werknemers, bezoekers en vrachtwagens komen immers in die files. Bedrijven hebben grote invloed op het beperken van deze files. Help jij mee de bereikbaarheid op peil te houden?

Op maandag 24 januari 13:00 – 14:15 en donderdag 27 januari 15:00 – 16:15 organiseren het Brabant Mobiliteitsnetwerk en Rijkswaterstaat de (digitale) bijeenkomst ‘Bereikbaarheid West-Brabant, nu en in de toekomst!’  We praten je bij over de actuele status en planning van de grote wegenprojecten én de gevolgen voor auto- en vrachtverkeer. We laten zien wat je als bedrijf en werkgever kunt doen, wat dat oplevert en natuurlijk hoe wij je kunnen helpen.

Rijkswaterstaat renoveert de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug in de A29 grondig en verbreedt de A27 en de A58. De Van Brienenoordbrug en de Moerdijkbrug staat ook een omvangrijke renovatie te wachten. Aanmelden voor één van deze bijeenkomsten kan via telefoon 085-0434883 of e-mail: info@netwerkbrabant.nl 

Meer berichten