Voorzitter Gerrit Atres van Winkelhart Halsteren.
Voorzitter Gerrit Atres van Winkelhart Halsteren.

Halsterse winkeliersvereniging steekt leden hart onder de riem

Algemeen

HALSTEREN - Het bestuur van winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren leeft mee met ondernemers die vanwege de lockdown hun winkel hebben moeten sluiten.

Voorzitter Gerrit Atres tot de leden: “Niemand was blij met de uitslag van de persconferentie van zaterdag: weer een lockdown. Onverwachts en net voor de kerst, vaak de drukste tijd voor ons. Voor de non-food en de niet essentiële winkels een klap in het gezicht. Maar deze beslissing is voor heel Halsteren slecht als winkelstraat waar we elkaar juist aanvullen en versterken. We willen als bestuur de winkels die met de lockdown te maken hebben sterkte wensen en hopelijk vind je alternatieve manieren om nog enige omzet te halen. Op deze manier wordt het er niet makkelijker op. We leven met jullie mee, nu jullie je winkel moeten sluiten. Voor de andere winkels succes deze weken.”

Vanaf 10 januari gaat de Halsterseweg dicht. Hiervoor is een leuke Bingo- actie opgezet om Halsteren op de kaart te houden tijdens de afsluiting en omleidingen. “Even is er getwijfeld over wel of niet door laten gaan van de actie. De food- en de essentiële winkels zijn gewoon open en heel veel andere werken met click and collect. Op deze manier kunnen we toch onze klanten proberen zoveel mogelijk te binden aan ons mooie Halsteren. Hopelijk mag iedereen weer open na 15 januari”, aldus voorzitter Atres namens het voltallig bestuur.