Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Het bezoek van de Sint aan Ossendrecht wordt dit jaar ingevuld met een verrassingstocht.&nbsp;</p>

Het bezoek van de Sint aan Ossendrecht wordt dit jaar ingevuld met een verrassingstocht. 

Verrassingstocht met Sint in Ossendrecht

OSSENDRECHT -  Voor 1 december stond in Ossendrecht de Verrassing voor de Sint gepland. Met de huidige maatregelen is het niet mogelijk om het feest op een centraal punt te vieren. Daarom bedacht “Vrind van de Sint” dat de verrassing niet alleen op het Kerkplein, maar in (bijna) heel Ossendrecht plaats zal vinden. 


De Pieten zullen Sinterklaas meenemen tijdens een verrassingsrit op Ozosnel door een groot deel van Ossendrecht. De route is te vinden op de Facebookpagina van Vrind van de Sint. ‘Woont u aan de route? Dan wordt u gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Woont u niet langs de route of zelfs niet in Ossendrecht, dan bent u natuurlijk nog steeds van harte welkom. De route zal lang genoeg zijn, waardoor iedereen de Sint kan begroeten en daarbij toch de geldende maatregelen en adviezen in acht kan nemen. 

De organisatie vraagt u nadrukkelijk om niet mee te lopen met de Sint. De Pieten zullen zorgen voor lekkere snoepjes voor alle kinderen. Versier uw huis, trek uw beste tabbert, Pietenpak of andere feestkleding aan en zorg samen met ons voor een onvergetelijk Sinterklaastocht voor groot en klein!’

Meer berichten