Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>ODIO da1 opent tegen Vivoo/METO da2.</p>

ODIO da1 opent tegen Vivoo/METO da2.

ODIO dames 1 klaar voor derby

OSSENDRECHT – Zondag 26 september aanstaande rolt na bijna twaalf maanden opnieuw de bal in competitieverband. Eindelijk kan men massaal op jacht naar periodetitels, derbyzeges en nacompetities of kampioenschappen. In de voorbije weken deed men met wisselend succes ritme op. 


Op donderdag 16 september had WVV’67 uit bij Vogelwaarde genoeg aan een puntendeling om de tweede ronde van het bekertoernooi te bereiken. De enige Woensdrechtse treffer kwam wederom op naam van gelegenheidsspits Max ‘CR7’ van Elzakker.

ODIO en METO, tegenstanders tijdens de seizoenopening, kunnen zich na zondagmiddag helemaal op de competitie focussen. ODIO liep in Clinge, ondanks een gelijkmaker van Elham Yaqoobi, tegen een 4-1 nederlaag aan. METO boekte haar tweede gelijke spel op rij. Thuis tegen Nieuw Borgvliet bracht Niels Adriaansen zijn team koppend op voorsprong. Vervolgens sloegen de Bergenaren tweemaal toe. De 2-2 werd door notabene door de van Borgvliet afkomstige Patrick van Roosendaal gescoord.

Dames

In het damesvoetbal kwam Grenswachters niet in actie doordat tegenstander HVV’24 afbelde! In Huijbergen deed het Vivoo da1 van ad-interim coach Arthur Borsboom van zich spreken. Door goals van Zoë Huijbrechts, Suzanne Borsboom en routinier Jenneke van Limpt versloeg het Gastel met 4-0. Ook WVV’67 deed goede zaken door een 2-4 winst (Colinda Rommers 2x, Maaike van Zundert en Fleur Kuijper) op Nieuw Borgvliet.

Zondag wacht de clash ODIO-Vivoo/METO. Het nieuwe combinatie-elftal beleefde slechte generale tegen VVR (8-2, Marieke van Aert en Quinty de Bats). ODIO behaalde tegen BSC eenzelfde uitslag en tankte volop vertrouwen met doelpunten van Daniëlle Bus (2), Tania van Keulen (2), Christel van de Linden (2), Janneke Schuurbiers en Lizzy Smeijders.

Meer berichten