Afbeelding
Foto: Pascal Brugman

‘t Paviljoen is nieuwe naam

Algemeen

OSSENDRECHT - Donderdag vond in Ossendrecht een feestelijke onthulling plaats. Basisschool De Meulenrakkers kreeg namelijk een nieuwe naam en logo. 

Rond 10.15 uur verzamelden alle kinderen, leraren, overblijfmoeders en BSO-moeders zich op het schoolplein zich voor dit feestelijke moment. De nieuwe naam van de school is ‘t Paviljoen geworden. Deze naam werd op een spectaculaire manier onthuld door leerlingen, gepaard met letters en veel rook. 

Waarom een nieuwe naam? 

De school gaat samen met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. Zo besloten ze dus gezamenlijk onder één naam verder te gaan, passend bij de vernieuwde bouw die een vorm van een paviljoen in het groen gaat krijgen. Voor deze school zijn zowel de tekeningen, het budget en de plannen al klaar. Naar verwachting kunnen de leerlingen en kinderen in 2023 hun intrek nemen in het nieuwe gebouw. 

Directrice Jannie Bouwers kreeg een cheque van 5000 euro overhandigd van Linda Posthuma namens de overblijfmoeders als helpende hand bij het opknappen van het schoolplein.