Afbeelding

Prijs bij wandelzoektocht Stabroek

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Voorbije winter kon men met een leuke zoektocht de cultuur-historische kennis van Stabroek een beetje bijschaven. Een honderdtal ingevulde formulieren werden binnen gebracht. 35 Volwassenen behaalden 25/25, 22 kinderen onder de 12 jaar zetten ook hun beste beentje voor, hun prijs valt één van de dagen in hun brievenbus.

Bij de volwassenen bepaalde de schiftingsvraag uiteindelijk de rangschikking van de winnaars. Bij het uittesten van deze zoektocht verbruikte het koppel maar liefst 2.119 calorieën. De oplossingen van de vragen worden naar alle deelnemers doorgemaild en kan je ook vinden op de website van de gemeente Stabroek onder de rubriek “Stabroek Wintert”. Op dinsdag 1 juni ging Schepen van Cultuur, Liesbeth Bardyn, op pad en overhandigde de prijzen coronaproof aan de voordeur van de winnaars: Vicky Lambrechts 1ste plaats, Alwin Collin 2de plaats, Marc Kuypers 3de plaats. Proficiat namens de organisatie.

Binnenkort gaat “Stabroek Zomert” voor de tweede keer van start. De gemeentelijke sportdienst stippelt dan weer een leuke fietstocht uit met tal van foto’s om te zoeken. Meer info kan je vinden op de website van Stabroek, onder de rubriek “Stabroek Zomert”, of bij de sportdienst: sportdienst@stabroek.be gsm 0499808911.

Afbeelding
Afbeelding