Kinderen van De Stappen.
Kinderen van De Stappen.

IKC Woensdrecht zoekt naam

Algemeen

WOENSDRECHT - Over twee jaar start op de locatie Fortuinstraat in Woensdrecht een nieuw integraal kindcentrum voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. In dit kindcentrum zullen onderwijs en kinderopvang in een doorgaande lijn als één team samen gaan werken.

Alle kinderen van de huidige scholen De Poorte en De Stappen gaan naar dit nieuwe gebouw. Daarnaast biedt Kinderopvang LPS Jongleren een baby-dreumesgroep van 0 t/m 2 jaar, peuteropvang van 2 t/m 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er komen diverse leerpleinen, een atelier voor creatieve vakken en in de groene omgeving rondom het gebouw staan samen spelend leren en groeien voorop. Van de gymzaal gaat ook tafeltennisvereniging Hotak ‘68 gebruikmaken. De teams van de scholen en van de kinderopvang vragen hulp bij het verzinnen van een originele naam voor dit splinternieuwe centrum. Zij hebben een prijsvraag in het leven geroepen voor alle inwoners van de gemeente. Geef een naam door: prijsvraag.ikcwoensdrecht@lpsnet.nl.

De bedenker van de origineelste naam kan een dagje-uit-cadeaubon winnen. De naam zal aan het begin van het nieuwe schooljaar onthuld worden en vanaf dat moment in gebruik genomen worden.

Het pand van basisschool De Stappen