Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Een activiteit tijdens een kijkdag bij Scouting Ossendrecht</p>

Een activiteit tijdens een kijkdag bij Scouting Ossendrecht

Vlaaienactie Vaderdag door Scouting Ossendrecht

OSSENDRECHT - Zaterdagochtend 8 mei komen de jeugdleden van Scouting Ossendrecht aan de deur om bestellingen op te nemen voor de Vaderdag-vlaaienactie.
Uiteraard doen de scouts dat nog steeds volgens de Corona-maatregelen en daarom vragen ze bewoners om zo veel mogelijk vooraf het bestelformulier in te vullen. Het bestelformulier is te vinden in dorpsblad ‘t Loopke van april en op de website: https://scoutingossendrecht.nl/2021/04/13/vlaaienslag/ De échte Limburgse vlaaien kosten 8 euro per stuk en worden één dag voor Vaderdag thuis in Ossendrecht afgeven, dit is dan op zaterdag 19 juni. Heeft u de scouts gemist, dan kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven: 06-31785933.


Woont u in één van de andere dorpen uit de gemeente Woensdrecht dan is bestellen ook mogelijk, u kunt dan de bestelling aan het einde van de middag zélf ophalen bij het Scoutinggebouw aan de Breestraat 16 in Ossendrecht.

Afgelopen seizoen is Scouting Ossendrecht gegroeid van 2 naar 4 speltakken, dus kunnen ze het geld van de vlaaienslag heel goed gebruiken voor de zomerkampen.

Wil je een keertje vrijblijvend komen kijken, zowel kinderen als vrijwilligers die interesse hebben als leiding of om hulp te bieden: via secretariaat.sco@gmail.com kun je meer informatie vragen en een afspraak maken.

Meer berichten