Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Henk Prop van WVV&#39;67</p>

Henk Prop van WVV'67

Henk Prop - WVV ‘67

WOENSDRECHT - Henk Prop is al meer dan 40 jaar vrijwilliger bij voetbalclub WVV Woensdrecht. Henk heeft tot zijn 18e gevoetbald. “De vereniging is een stuk van mijn leven geworden”.


Samen met twee andere leden van de club is Henk verantwoordelijk voor het onderhouden van het terrein en doet hij hand-en-spandiensten waar dat nodig is. Verder runt hij samen met zijn vrouw de kantine van de club waar ze met andere vrijwilligers een heel schema hebben wie wat moet doen op welk tijdstip.
Henk is altijd op woensdag op de club te vinden om onderhoud te plegen aan het terrein en dat neemt ongeveer 16 uur per week in beslag. Ook zijn zoon is veel op de club te vinden, hij voetbalt zelf nog en is jeugdleider.
Met 260 leden is WVV voor ieder lid een thuis en voelt het als één grote familie. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en is er dan ook nooit gebrek aan ondersteuning. Nu met corona hoopt Henk dat er volgend seizoen weer een frisse start gemaakt kan worden en dat er weer volop gevoetbald kan worden. “WVV is een kleine club die groot is in zijn daden."

Meer berichten