Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Fons de Brie en Karel van Loon.</p>

Fons de Brie en Karel van Loon.

Karel van Loon en Fons de Brie: Odio is kerngezond

OSSENDRECHT - Karel van Loon en Fons de Brie zijn beide vrijwilligers van voetbalclub Odio in Ossendrecht. De heren verrichten allebei al meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk bij de vereniging. Fons heeft tot zijn 63-ste jaar nog gevoetbald en Karel heeft ook vele jaren gespeeld voor de club.


Karel en Fons zijn nu aan het woord maar er zijn natuurlijk nog meer vrijwilligers die ervoor zorgen dat Odio er fantastisch bijligt. Er zijn verschillende taken die de vrijwilligers uitvoeren, zoals schoonmaken, schilderen, snoeien, de kantine bijhouden en de papiercontainer onderhouden.

Ook hebben Karel en Fons een aandeel gehad in de verbouwingen die de club heeft verricht. Vorig jaar heeft de voetbalvereniging namelijk de kantine verbouwd, een nieuwe berging gezet en een nieuwe vloer in de kleedkamers gelegd.

Kerngezond

Karel en Fons zijn bijna iedere dag wel op de club te vinden om werkzaamheden uit te voeren. “Odio is kerngezond, hopelijk kan er volgend seizoen weer gevoetbald worden", zeggen Karel en Fons, maar ze zijn er niet gerust op.

Sportpark

“Samen met de andere vrijwilligers onderhouden wij ons prachtige sportpark”, besluiten de enthousiaste werkers.

Meer berichten