Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Wethouders gemeente Bergen op Zoom</p>

Wethouders gemeente Bergen op Zoom

Besluiten van college b en w

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Burgemeester en wethouders van gemeente Bergen op Zoom hebben in de collegevrgadering van 30 maart onder meer als volgt besloten:


Informatieveiligheid
Het college legt jaarlijks verantwoording af over informatieveiligheid. Bergen op Zoom voldoet aan alle beveiligingsvereisten voor DIGID en Suwinet. Wel moeten software-leveranciers nog enkele verbeteringen doorvoeren en moet het bedrijfsbrede informatiebeleid geactualiseerd worden. Dit laatste staat gepland voor mei 2021.

Drankverbod Bergse Heide
Het college wijst het recreatiegebied de Bergse Heide aan als gebied waar het verboden is alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Dit om overlast te voorkomen door bezoekers die overmatig alcohol gebruiken.

Katrientje geen monument
Het college verklaart de bezwaren van Stichting Cuypersgenootschap en Erfgoedvereniging Heemschut ongegrond en wijst het hoofdgebouw en zusterhuis van het voormalige St. Catharina verzorgingstehuis ('t Katrientje) niet aan als gemeentelijk monument.

Grond- en loonwerkbedrijf
Het college verleent medewerking aan de realisatie van een grond- en loonwerkbedrijf op de locatie Ruige Velden 10 in Lepelstraat.

Meer berichten