Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Dorpsraad Halsteren bijeen in een van de laatste &#39;echte&#39; vergaderingen. Woensdag vergaderen de leden digitaal.&nbsp;</p>

Dorpsraad Halsteren bijeen in een van de laatste 'echte' vergaderingen. Woensdag vergaderen de leden digitaal. 

(Foto: )

Dorpsraad Halsteren vergadert

HALSTEREN - Voor donderdag 4 maart aanstaande heeft Dorpsraad Halsteren een ledenvergadering op het programma staan. Vanwege de coronamaatregelen is deze vergadering door leden digitaal te volgen.


Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen: de stand van zaken met betrekking tot de aanleg van een fietspad door het Laag en de realisatie van een fietspad door de Auvergnepolder. Ook komt de rapportage die studenten van de Hogere Agrarische School maakten over mogelijke ontwikkelingen in de Auvergnepolder aan bod.

Het behoud van de Zweedse watersnoodwoningen blijft de gemoederen bezighouden, evenals de plannen voor realisatie van een zorgvoorziening op het terrein bij de Antoniusmolen aan de Halsterseweg.
De stand van zaken rond beheer van het hertenkamp op Landgoed de Beek en de bereikbaarheid van dit openbaar terrein worden besproken. Overigens overlegt de groep met mensen die betrokken is bij het hertenkamp woensdagavond met de achterban om officieel te kunnen gaan starten. De eerste toezegging van de gemeente is binnen en de 'werkgroep' wil iedereen (digitaal) bijpraten om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.
Dorpsraad Halsteren bespreekt verder de afspraak met de wethouder april/mei (digitaal) en afspraak college oktober/november, bereikbaarheid de Merel Vogelenzang, bocht J. v.d. Bergstraat, Elisabeth, bouw Nieuw Altere, Halsterseweg en de aan te leggen wateropslag Melanen.

Meer berichten