Welkom-terug ontbijt op basisschool De Stappen | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Ontbijt De Stappen
Ontbijt De Stappen (Foto: De Stapppen)

Welkom-terug ontbijt op basisschool De Stappen

HOOGERHEIDE - Alle leerlingen van basisschool De Stappen in Hoogerheide werden woensdag voor de voorjaarsvakantie welkom gegeten op hun school met een heerlijk ontbijtje. Een belofte die de leerkrachten inmiddels bijna twee maanden geleden maakten met de kinderen.


Toen vorig jaar vlak voor de kerst de scholen plots dicht moesten, kon het geplande kerstontbijt niet doorgaan. Alle spullen waren nog niet in huis gehaald en de supermarkten stroomden overvol, waardoor ouders en leerkrachten het verstandiger vonden om het ontbijt uit te stellen.

Toen het bericht vorige week kwam dat de scholen weer open gingen werden de plannen gemaakt voor een heus Welkom-terug ontbijt op school. Echter ook door dit ontbijt moest een streep worden getrokken, nadat scholen van Lowys Porquin besloten de deuren gesloten te houden.

Ontmoeten

Maar driemaal is scheepsrecht en dus kregen de kinderen woensdag hun langverwachte ontbijtje alsnog voorgeschoteld. Een heus Welkom-Terug ontbijtje om te vieren dat alle kinderen weer naar school mogen komen. Het team is blij hen weer te mogen ontmoeten … want na weken online onderwijs waren zij al bang dat het kerstontbijt zomaar een paasontbijt zou gaan worden.
De kinderen lieten zich het ontbijt goed smaken en vonden het vooral leuk om elkaar en hun juf of meester weer echt te zien.

Meer berichten