Harold Mieger helpt mee met het opbouwen van het circus op zijn paardenwei.
Harold Mieger helpt mee met het opbouwen van het circus op zijn paardenwei. Foto: Bep Tielemans

"In deze rottijd iemand helpen"

Algemeen

HALSTEREN - Harold Mieger, in het dagelijks leven internationaal chauffeur bij Bennaars, heeft zijn paardenwei beschikbaar gesteld aan het gestrande circus Barani.

Harold Mieger aan het woord: "In de media las ik het verhaal over dat circus. Na overleg met mijn gezin heb ik contact gezocht met het circus en op onze wei een standplaats aangeboden. We leven in een rottijd en we staan machteloos tegenover een heleboel dingen. Dit nu was een overmachtssituatie waar wij iets aan konden doen. De circusmensen moesten in Hoogerheide 250 euro per week gaan betalen. De reserves zijn op, dus dat werd een onmogelijke situatie."

"Alles wat nu bij ons staat is verrijdbaar. Ze zitten niet op de riolering; er is een eigen afvoer, stroom en water is beschikbaar gesteld door de buren. Gelukkig zijn er geen klachten gekomen uit de buurt. Het is natuurlijk wel raar als er ineens een circus in je achtertuin staat. Het circus zorgt er ook voor dat er geen geluidsoverlast is. Ik verwacht dat het circus nog wel tot na de feestdagen bij ons zal staan", vervolgt Harold Mieger.
Hij besluit: "Deze week zag ik alweer een lach op hun gezichten. Ik voel me daar ook goed bij, want hier doen we het allemaal voor. Tot slot wil ik de mensen uit Halsteren nog bedanken voor alle steun die we gekregen hebben", aldus Harold Mieger.

Afbeelding