Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Goede competitiestart voor JO15-1
Goede competitiestart voor JO15-1 (Foto: Raymond Koek)

RKSV Halsteren weeknieuws

Jeugd blijft in beweging bij RKSV Halsteren


Ondanks de tweede golf en de herfstvakantie blijft de bal bij RKSV Halsteren gewoon rollen. De jeugd tot en met 17 jaar traint doordeweeks op de gebruikelijke tijden en op de zaterdagen spelen de jeugdteams onderling tegen elkaar. Met dank aan de begeleiders van de teams en de vele vrijwilligers die er voor zorgen dat het voetballeven voor de Messi's en Ronaldo's in spe gewoon door kan gaan.

Veelbelovende seizoenstart voor de prestatieve bovenbouw

Het is natuurlijk nog veel te vroeg om er conclusies aan te verbinden, maar de prestatieve teams in de Onder 15, Onder 17 en Onder 19 categorie zijn de competitie goed begonnen. Na vier wedstrijden staat de JO15-1 samen met TSC ongeslagen bovenaan in de Hoofdklasse A. Met één verliespartij staat de JO17-1 na vier wedstrijden op tweede plaats. Het team heeft één punt achterstand op koploper RBC. Maar in deze competitie zijn er meerdere teams die nog geen vier wedstrijden gespeeld hebben en zo een voor een vertekend beeld van de ranglijst zorgen. Met mooie zeges op Terneuzen, Roosendaal en Zeelandia Middelburg is ook de JO17-1 op de goede weg in de najaarscompetitie van de Hoofdklasse A. Ook de JO19-1 kent een droomstart. Na vier wedstrijden staat het alleen aan kop in de Hoofdklasse A. En ook in deze categorie is RBC de naaste concurrent. Het is te hopen dat de teams na de coronabreak de goede prestaties kunnen doortrekken en zo naar een mooi resultaat in de najaarscompetitie kunnen toewerken. De start van de competitie is in ieder geval veelbelovend.

Steun de club: koop online de Grote Clubactieloten

Vele jeugdleden van RKSV Halsteren gaan in deze periode langs de deuren om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Maar het kan natuurlijk voorkomen, dat u de lotenverkoper gemist heeft bij zijn of haar bezoek. Niet getreurd! Ook via de website kunt u eenvoudig loten kopen voor de Grote Clubactie. We hebben daarvoor een aparte clubpagina gemaakt, die te vinden is op https://bit.ly/clubactiehalsteren

Op deze pagina kunt u aangeven hoeveel loten (à € 3,00 per stuk) u wilt kopen. U vult uw personalia in en u krijgt de loten per email toegestuurd. U dingt zo op dezelfde wijze als de papieren loten mee naar de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000, een auto, vakanties en e-bikes en nog zo'n 300.000 andere prijzen. U heeft een winkans van 1 op 10! Wacht dus niet te lang en bestel vandaag nog uw loten!

Laatste stemweek voor Rabo Clubsupport Actie

Dit jaar gaat het stemmen op jouw favoriete club tijdens de Rabobank Clubsupport Actie net even iets anders dan in voorgaande jaren. Je kunt tot en met 25 oktober direct via de Rabo App of via internet je stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club. In totaal stelt Rabobank Zuidwest-Brabant € 150.000,- beschikbaar.

Maak je geen gebruik van Rabo App of Rabo Online Bankieren of ben je zakelijk lid en heb je in 2019 ook stemmen uitgebracht voor Rabo ClubSupport dan heb je een unieke stemcode per mail of post ontvangen, waarmee je kunt stemmen via onze website. Zo niet? Neem contact op via (088) 72 26 600 en laat je stem niet verloren gaan. Jouw stem is geld waard. Veel succes! En heb je al twee stemmen al uitgebracht op RKSV Halsteren?

Hartelijk dank!

Altijd eerst op de hoogte van RKSV Halsteren nieuws?

Nieuws van RKSV Halsteren dat je écht niet mag missen, kun je ook via WhatsApp ontvangen. De webredactie van rksvhalsteren.nl stuurt na plaatsing van een nieuwsbericht op de website via Whatsapp een pushbericht, waarmee je direct vanaf je smartphone naar het bericht op de website kan doorklikken. Wil je deze pushberichten ook ontvangen? Whatsapp dan RKSV AAN naar 06-47638878.

Thuiswedstrijden

In onderling overleg kunnen de jeugdteams tegen elkaar spelen. Voorlopig staan de volgende wedstrijden gepland voor a.s. zaterdag:

09:45: Halsteren JO9-3 - Halsteren JO8-2; Halsteren JO7 onderling; Halsteren JO13-1 - Training. 11:15: Halsteren JO16-1 - Halsteren JO15-1.

Bij de wedstrijden is geen publiek toegestaan. De kleedkamers en de kantine zijn gesloten.

Kijk voor meer informatie op: www.rksvhalsteren.nl
of stuur een e-mail aan: info@rksvhalsteren.nl

Meer berichten