Afbeelding

Broodje hete kip!

Algemeen

Benodigdheden

250 gram kipfilet, 4 afbak pistolets, halve komkommer, 1 kleine ui,
1 paprika, 1 rode peper, halve theelepel knoflook poeder, 1 theelepel paprika poeder, olijfolie, zout en peper, scheut ketjap manis, 50 gram rucola,
eventueel allesbinder.

Bereiding

Verwarm eerst de oven voor en bak de pistolets af volgens
bereidingswijze op het pak. Snijd de kipfilet in stukjes. Snijd de ui en de rode peper en de paprika in stukjes. Breng de kipfilet op smaak met de
kruiden. Giet een scheut olie in de pan en bak de kip in ongeveer
7 minuten gaar. Voeg de ui, paprika, peper toe en bak dit ongeveer
8 minuten mee. Vervolgens voeg je een scheut ketjap manis toe en laat je de saus een beetje indikken. Je kunt ook wat allesbinder erbij doen om de saus wat dikker te krijgen. Serveer de hete kip op een broodje met wat
plakjes komkommer en sla.

Eet smakelijk!

Diana Rens