Afbeelding

Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Check voor het actuele overzicht van de thuiswedstrijden onze website! Voor meer informatie: kijk op www.rksvhalsteren.nl of stuur een mail aan info@rksvhalsteren.nl.

Zondag 1 verliest van AWC

De zondaghoofdmacht kent een wisselvallige seizoensstart. Na een weekje verplichte rust door het uitstellen van de wedstrijd tegen Juliana ‘31, kwam de ploeg afgelopen zondag niet tot winst tegen angstgegner AWC. De gasten uit Wijchen gingen er met een 1-2 overwinning met de volle buit vandoor. Halsteren bleef met lege handen achter op een stil en verlaten sportpark De Beek. De troosteloze ambiance begon al vanwege de noodgedwongen uitwijk naar het kunstgrasveld. De kwaliteit van het hoofdveld is zodanig slecht, dat deze voor langere tijd onbespeelbaar blijft. Daarnaast ontbraken natuurlijk de supporters, die gelukkig wel via een livestream op Facebook een glimp van de wedstrijd konden opvangen. Zij zagen Halsteren in de eerste helft op achterstand komen, door een scherp ingeschoten vrije trap van AWC. Kort na rust bracht Jeroen Beerendonk Halsteren op gelijke hoogte. Maar die gelijke stand was van korte duur. AWC kwam wederom tot scoren, 1-2. Het spel van Halsteren oogde rommelig. Te vaak werden de verkeerde keuzes gemaakt en ook in de opbouw van achteruit ging het te vaak fout. Daarentegen stond AWC goed en bleef het lang dreigend. In de slotfase maakte het professioneel de wedstrijd “dood” en liet het Halsteren niet meer gevaarlijk worden. Halsteren moet nu dus in de achtervolging op de kopposities. Door het vervallen van wederom enkele wedstrijden in de hoofdklasse is inmiddels een behoorlijk vertekende stand ontstaan. Het is dus afwachten of de KNVB onder deze omstandigheden de competitie gewoon wil voortzetten. Daarover zal deze week naar verwachting meer duidelijk worden. 

Zaterdag 1 verdedigt koppositie 

Afgelopen weekend kwam Zaterdag 1 niet in actie vanwege een coronabesmetting bij een speler uit de selectie. Desondanks kwam de koppositie door gunstige uitslagen op de andere velden niet in gevaar. 

Steun onze club: juist nu!

Het zijn lastige tijden voor onze club. De kantine is dicht en dat betekent dat de club een belangrijke bron van inkomsten mist. Ook het op peil houden van de inkomsten uit sponsoring wordt een steeds grotere uitdaging. Maar... jullie, de supporters van RKSV Halsteren, kunnen de club steunen. We hebben hieronder op een rij gezet op welke manier dat kan:

1. Koop een lot voor de Grote Clubactie. Deze actie levert ons 80% van de verkochte loten op. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000! Wil je online een lot kopen, kijk dan op https://lot.clubactie.nl/lotkopen/.

2. Ben je lid van de Rabobank? Dan kan je RKSV Halsteren steunen door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport Actie. Deze actie is inmiddels begonnen en duurt tot 25 oktober. Alle Rabobank-leden hebben een brief gehad waarin wordt uitgelegd hoe kan worden gestemd. Niet vergeten te stemmen! Hoe meer stemmen er op onze club worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat we van de Rabobank ontvangen!

3. Vanaf vorig seizoen zijn er nieuwe sponsorpakketten voor de jeugdafdeling. Er bestaat nu de mogelijkheid om een heel team of een afzonderlijke speler te sponsoren. Dit staat verder uitgelegd op https://www.rksvhalsteren.nl/jeugdsponsoring#

4. Binnenkort zal ook de Club van 50 nieuw leven ingeblazen worden. Leden van deze club betalen doneren ieder jaar 50 euro. De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan de jeugdafdeling van de club. Wil je je nu al aanmelden als lid van de Club van 50, stuur dan een email aan info@rksvhalsteren.nl.

5. Doe mee aan de Minuut van Geluk. De negentig speelminuten (+ de blessuretijd) kan je voor een kleine bijdrage claimen. Als er gescoord wordt in jouw geclaimde minuut, dan win je een deel van het ingelegde geld. Meld je aan bij het barpersoneel, zodra het weer kan!

6. Shop je online op bijv. Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl of Mediamarkt.nl? Doe dat dan via Sponsorkliks.com. Als je via Sponsorkliks je aankopen doet en daarbij RKSV Halsteren als sponsordoel selecteert, dan ontvangt de club een percentage van je aankoopbedrag. Je betaalt er niet méér voor! Kijk op www.sponsorkliks.com om te zien hoe eenvoudig dit werkt!

7. We hebben ons aangemeld voor de Eindejaarsactie van Winkelhart Halsteren. Meer info hierover hopen we binnenkort te ontvangen.

Mogen we op jouw steun rekenen?

Thuiswedstrijden