Rik Linssen van de activiteitencommissie en secretaris Marc Hellemons roepen verenigingen op zich snel aan te melden voor de eindejaarsactie.
Rik Linssen van de activiteitencommissie en secretaris Marc Hellemons roepen verenigingen op zich snel aan te melden voor de eindejaarsactie. Foto: Bep Tielemans

Winkeliers in actie voor verenigingen

Algemeen

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - Winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren heeft een geweldige eindejaarsactie in petto. Plaatselijke verenigingen doen er goed aan zich zo snel mogelijk aan te melden. Zij krijgen namelijk de mogelijkheid om hun clubkas flink te spekken met de muntenactie die de winkeliersvereniging ten bate van clubs op poten zet.

De grootscheepse eindejaarsactie gaat in de laatste week van november van start en zal acht weken lopen. Bij elke besteding van 10 euro bij deelnemende winkels in Halsteren ontvangen klanten een munt. Die munt kunnen ze doneren aan een vereniging naar eigen keuze. Centrale inleverpunten voor de munten zijn de supermarkten Albert Heijn en PLUS Halsteren. Hier komen grote displays te staan met muntkokers voor verenigingen die zich hebben aangemeld.

Enthousiast

De animo onder leden van winkeliersvereniging WinkelHart om het plaatselijke verenigingsleven te steunen is bijzonder groot. "Bijna iedere ondernemer reageert enthousiast op de actie en wil hier heel graag aan meewerken. Verenigingen kunnen in deze tijd een steuntje in de rug heel goed gebruiken. Wij verwachten dat er minimaal een bedrag van 10.000 euro gedoneerd gaat worden. We roepen verenigingen uit Halsteren en Lepelstraat van harte op zich snel aan te melden zodat zij voor de actie in aanmerking kunnen komen", legt Rik Linssen uit, namens de activiteitencommissie van winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren.

Afgelopen jaar organiseerden de ondernemers bijzonder geslaagde bingoactie voor winkelend publiek waarbij tal van prijzen werden uitgedeeld aan de winnaars. "Deze keer hebben we een eindejaarsactie gekozen met een andere opzet. Leden van WinkelHart willen ook hier weer heel graag aan meewerken, toch zeker omdat het doel zoveel klanten aanspreekt en die zelf kunnen bepalen aan welke vereniging ze doneren", aldus Rik Linssen.

Aanmelden

Vanaf heden tot en met woensdag 14 oktober kunnen alle verenigingen uit Halsteren en Lepelstraat die blij zijn met financieel steuntje in de rug zich aanmelden voor deelname. (Er moet wel aan een aantal criteria voldaan worden). Gevraagd wordt bij aanmelding ook meteen het logo van de vereniging mee te sturen. Stuur een mail naar: winkelharthalsteren@gmail.com