Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Anita en Erik Govaarts van Goburg Metaalbewerking
Anita en Erik Govaarts van Goburg Metaalbewerking (Foto: Pascal Brugman)

Feestelijk nieuw logo voor Goburg

OSSENDRECHT – Goburg Metaalbewerking heeft een nieuw logo. Dat werd vorige week op feestelijke wijze onthuld op de flank van een nieuwe bedrijfsbus. De onthulling van het nieuwe logo vertelt vooral dat Goburg veel heeft om trots op te zijn, ook in deze moeilijke periode.


“Na 25 jaar was het tijd voor een nieuwe, frisse huisstijl”, zegt Anita Govaarts van Goburg Metaalbewerking. Met haar echtgenoot Erik had ze het 25-jarig jubileum van hun bedrijf heel graag uitbundig willen vieren, maar door de geldende coronamaatregelen kan dat helaas niet.

“Dat feest stellen we gewoon uit”, zegt ze. “Zodra het kan vieren we het alsnog. Toch hadden onze collega’s een mooie verrassing verdiend, daarom hebben we ons nieuwe logo op deze manier aan ze onthuld.”

Solide

Het nieuwe logo van Goburg maakt nóg duidelijker waar het bedrijf goed in is. Anita: “Wij zijn goed in alles wat met metaal te maken heeft. Zelf zeggen we altijd dat we voor iedereen werken: van de fietsenmaker tot de ruimtevaart. Door middel van ons nieuwe logo willen we ook aan ons team en aan onze klanten meegeven dat het ondanks deze periode goed gaat met Goburg. We hebben een solide orderportefeuille en gaan vol vertrouwen door. Dat is mede te danken aan ons team, zij gaan er allemaal keihard voor en helpen Goburg succesvol te blijven. We zijn met z'n allen enthousiast over het nieuwe logo en trots op het bedrijf!"

Meer berichten