Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
HTV 60
HTV 60 (Foto: )

Géén feest maar wel sportief plezier bij HTV

HALSTEREN - Eigenlijk zou het 60-jarig bestaan van HTV gevierd worden met een feestelijke receptie en reünie. Vanwege aangescherpte corona-voorschriften moesten deze geplande festiviteiten helaas gecanceld worden.

Dat neemt niet weg dat er vrijdagmiddag een leuke sfeer hing op Sportpark de Beek in Halsteren. Afsluiting van de 60-PLUS kampioenschappen, een color-run voor jeugdleden en toch nog een officieel tintje bij het jubileum vielen samen.

Na de prijsuitreiking werd op het tennispark een mooi naambord onthuld in aanwezigheid van de voorzitter van HTV, Marco van Elzakker en het nog steeds tennissende erelid Leo de Wolf, mede-oprichter van de tennisclub. Het bord heeft als opschrift 'Leo de Wolf plein'.

De uitslag van de finalepartijen bij het 60-PLUS toernooi: DamesDubbel: Jolanda van Tilburg en Carla Termeer wonnen in 2 sets van José Tange en Ine Tempelaars. Heren Dubbel: Freek Huisman en Flip Klaassen wonnen in de Super tie-break met 10-7 van Jan Verwoerd en Clemens Janzing. Gemengd Dubbel A-finale: Mieke de Jong en Mar van Doorn wonnen ook in een spannende Super tie-break met 11-9 van Froukje van Overeem en Thijs Koppers. Gemengd Dubbel B- finale: Jolanda van Tilburg en Freek Huisman wonnen in 2 sets van José Tange en Walter Schoonen.

Het 60-PLUS toernooi telde 42 deelnemers en totaal zijn er gedurende de week zestig wedstrijden gespeeld. Elke dag werd er gezellig geluncht in 'Mickx', het clubhuis van de Halsterse Tennis Vereniging.

Meer berichten