Afbeelding
Foto: Frans Tijink

CDA over Manifest Auvergnepolder

Algemeen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Naar aanleiding van het Manifest Bedrijventerreinen/Auvergnepolder, dat afgelopen week aan het college van b en w is aangeboden, heeft het CDA het college laten weten dat er een ledenraadpleging komt over dit onderwerp.

Hans Peter Verroen, fractievoorzitter CDA en raadsleden Erik Verbogt en Stefaan Verheugt, in hun brief aan burgemeester en wethouders:

Belang

'De CDA-fractie heeft kennis genomen van het opgestelde Manifest Bedrijventerreinen/Auvergnepolder. Op zich geen slecht initiatief: in deze moeilijke tijden kan en mag alles ter discussie staan in het belang van de stad.

Met name de Auvergnepolder heeft altijd een prominente plaats gehad in de CDA-standpuntbepaling en -programma. Nieuwe tijden vragen om nieuwe aanpak, maar óók om het houden van afspraken en gegeven beloften.

Input

Daarom kiest de CDA-fractie ervoor om nadrukkelijk de verbinding te zoeken met de Bergse samenleving en als eerste de stap met de leden van het CDA. Daarna is ook ieders input welkom.

Discussie

Op korte termijn zal met het bestuur een ledenraadpleging georganiseerd worden. Nadat de resultaten daarvan duidelijk geworden zijn, zullen de ideeën ingebracht worden in de discussie van het Manifest.'